ANDERS NEDERGAARD

Ernærings ekspert

Foredragsholder

  • Facebook
  • Instagram

KARRIERE

Jeg er en af Europas førende eksperter indenfor ernæring, sundhed og træning. I det ofte spraglede miljø omkring sundheds- og træningsformidling, hvor eksperter ofte er halvstuderede røvere, er jeg unik i kraft af, at jeg både har en solid akademisk base, sammenkoblet med mere end 15 års erfaring som trænings/kostvejleder for både almindelige motionister og sportsudøvere på eliteplan.

 Jeg er biokemiker og humanbiolog, og har en Phd i muskelbiologi fra Københavns Universitet (KU). Jeg har i mit akademiske virke arbejdet som forsker både i det offentlige og private erhvervsliv. Jeg har trænet internationale eliteudøvere indenfor bla. Mixed Martial Arts, Banecykling, Volleyball og Athletic Fitness.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har udfoldet sig som forfatter og artikelskribent på stort set alle danske online eller trykte medier med idræts- eller sundhedssektioner. Derudover har jeg fungeret som konsulent for en række offentlige institutioner og private virksomheder, der opererer i trænings- og sundhedssfæren samt været med til at uddanne i hundredevis af personlige trænere og fitnessInstruktører.

Jeg skiftet i 2015 forskerkarrieren ud med et liv som iværksætter, konsulent og træningsvejleder. Udover min egen virksomhed som forfatter, foredragsholder, træner og skribent, er jeg partner og CSO i start-up virksomheden Candidlab, der laver evidensbaserede anmeldelser af kosttilskud, og MyOcclusion, der udvikler udstyr til okklusionstræning. Derudover passer jeg sit radioprogram Fitness M/K på Radio24syv, laver personlig træning og holder foredrag. Til daglig slår jeg mine folder på Nørrebro, hvor jeg er i kontorfællesskab med de unge mænd fra PT Partner.

KONTAKT

 Skype: incognito_dk
 Email: afn@andersnedergaard.dk

https://andersnedergaard.dk/

  • YouTube
  • Instagram
  • Facebook Social Ikon

WORK HARD PLAY HARD

Her kan du abonnere på vores nyhedsmail og få besked hver gang vi lægger en ny video på kanalen.

Du kan til enhver tid afmelde igen.

  • YouTube
  • Instagram
  • Facebook Social Ikon